Αλέξης Γεωργούλης: O αγράμματος Ευρωβουλευτής που «νίκησε» τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού

Παρέμβαση σε εκδήλωση στην Ευρωβουλή, για την εξόρυξη χρυσού πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, ξεπερνώντας σε σαφήνεια και τον θρυλικό αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Ενώ ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στο ριάλιτι Your Face Sounds Familiar, ο κ. Γεωργούλης μίλησε για τις εξορύξεις, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. Είναι δύσκολο να πεις αν όσοι τον άκουσαν ενημερώθηκαν, καθώς η κάμερα δεν δείχνει αυτούς στους οποίους απευθύνεται και για να μιλάμε με στοιχεία παραθέτουμε όλη την τοποθέτηση και αμέσως παρακάτω και την δήλωση του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού για να αποφασίσετε εσείς, ποιον καταλαβαίνετε λιγότερο.

Η τοποθέτηση Γεωργούλη

“Ο λόγος που ζητάω το λόγο, είναι επειδή είμαι μέλος της επιτροπής των αναφορών, περνάνε αυτά από τα χέρια μας ουσιαστικά, από το δικό μας το γραφείο, να πω δυο πράγματα όσον αφορά για τις αναφορές που έχουν συμβεί… υπάρχει ιστορικό από το 2006, που έχουν έρθει γύρω στις 6 αναφορές.. οι περισσότερες έχουν κλείσει έξω από τις δύο τελευταίες, αλλά θα ήθελα να καθίσω στην τελευταία στην 6η γιατί στις προηγούμενες η Κομισιόν ουσιαστικά έπρεπε να ρωτήσει τι συμβαίνει και έπαιρνε την απάντηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος ότι υπήρχε μια μελέτη ότι δεν υπάρχει καταστροφή αλλά από το 2013 και μετά υπάρχει μια… σιγή ιχθύος. Εεε αλλα στο 2006, μάλλον θέλω να πω ότι η Κομισιόν έχει απαντήσει ότι από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει τίποτα, στις δυο αναφορές που υπάρχουν, στα δυο μεγάλα ζητήματα, δεν μπορούμε να πουμε ότι υπάρχει και λόγος να κρατηθούν ανοιχτές, αλλά στην τελευταία υπάρχουν και άλλες υποθέσεις να ανοίξουν, οπότε εκει υπάρχει ίσως μια ελπίδα να βρει αυτό το πράγμα έναν δρόμο που να είναι πιο δίκαιος, ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Αυτή η αναφορά πρέπει ουσιαστικά για να δημιουργήσει κάποιο αντίκτυπο να τη φέρουμε στην Pety ξανά μέσα στις επόμενες αναφορές για το 2020 γιατί για το 2019 έχουνε κλείσει, οπότε από εκεί θα προσέχουμε και θα έχουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε τη Δικαιοσύνη και όπου χρειάζεται φως να το ρίξουμε. Αυτά μπορούμε να κάνουμε σαν επιτροπή, δεν έχουμε κάποια αρμοδιότητα να πιέσουμε με κάποιον άλλο τρόπο, μόνο με το να φέρουμε στο φως ό,τι στοιχείο υπάρχει και να ζητήσουμε από την Κομισιόν να μας δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι στιγμής”. Το μόνο που λείπει είναι το “ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ”, αλλά υπάρχει ένα “ΠΡΟΦΑΝΩΣ” που μας αποζημιώνει.

Η θρυλική δήλωση του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού

Ναι ναι ναι… εμείς γιατί… κοίταξε στην αρχή, ούτε… ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο παιχνίδι. Αλλά ύστερα μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε ..θέλαμε,αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέος διαιτητής για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι. Υστερα ακούς μόλις είπανε… είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε…δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν…εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ’ όλα αυτά κι είπαμε να ..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!