Η γελοιότητα «βαράει κόκκινο»: Μουτσινάς και 29 Έλληνες celebrities τραγουδούν το «Imagine» για τον Κορωνοϊό

Σε μια φτηνή αντιγραφή της κίνησης της Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ, η οποία μαζί με άλλους celebrities τραγούδησε τον ποπ ύμνο της ειρήνης «Imagine» του Τζον Λένον προχώρησε ο παρουσιαστής και ηθοποιό Νίκο Μουτσινά που μαζί με 29 celebrities της Ελλάδας τραγούδησαν για τη μάχη κατά του κορωνοϊού το «Imagine».

«Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε, ενώ είμαστε ο καθένας στο σπίτι του, να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους που πήρατε μέρος! Είμαστε όλοι ένα!» έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρέφοντας τις ανάλογες ψευδαισθήσεις ότι κατάφερε κάτι πέρα από το να φανεί γελοίος, παρέα με άλλους 29 ανθρώπους που αντί να σκεφτούν κάτι πρωτότυπο αρκέστηκαν σε μια απομίμηση κακέκτυπο.

Μαζί του στο τραγούδι οι Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοφωρίδου, Ελένη Φουρέιρα, Έλλη Κοκκίνου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαίρη Συνατσάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Ναταλία Γερμανού, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Σολωμού, Τόνια Σωτηροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Ανδρέας Γεωργίου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ράνια Θρασκιά, Ευγενία Σαμαρά, Θοδωρής Μαραντίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ματίνα Νικολάου. Αυτό είναι το ελληνικό «Imagine» του Τζον Λένον. γιατί μέρες που είναι, σας αξίζει να γελάσετε με την «αμπαλοσύνη» τους: