Μάνα πήγε την κόρη της στον Σειρηνάκη για να γυρίσει gangbang τσόντα με 50 άντρες

Σοκάρει η είδηση ότι μια μητέρα πήγε η ίδια την κόρη της σε κάστινγκ για πορνό και είχε και παράλογες απαιτήσεις! Σύμφωνα με ημερήσια εφημερίδα, μια μητέρα έφτασε στο σημείο να πηγαίνει «πακέτο» την ίδια της την κόρη στην πασίγνωστη εταιρία πορνό Sirina ζητώντας όχι απλά να γίνει πορνοστάρ, αλλά να κάνει και… ρεκόρ, γυρίζοντας τσόντα με 50 (!) άνδρες ταυτόχρονα, για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες!

Η εφημερίδα, όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της, επικοινώνησε με τον κ. Σειρηνάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά περιστατικό: «Ήρθε η μητέρα μαζί με την κόρη της. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι η μητέρα έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση για να παίξει η κόρη της στην ταινία “να μη γίνει ό,τι γίνεται με όλες τις άλλες πορνοστάρ”. Όταν τη ρώτησα τι εννοεί και αν έχει καταλάβει ότι η κόρη της θα παίξει σε ταινία πορνό, εκείνη μού απάντησε: “Το γνωρίζω. Αν τη βάλεις να παίξει με έναν ή δύο άνδρες, θα είναι σαν όλες τις άλλες ή σαν την κάθε άγνωστη. Για να παίξει η κόρη μου, θέλω πάνω από 50 Έλληνες στη σειρά, για να κάνει τη διαφορά! Αλλιώς δεν παίζει!”» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Sirina!

Ο κ. Σειρηνάκης ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που μητέρα και κόρη πήγαν σε αυτόν δεν ήταν οικονομικοί, καθώς, όπως του εξήγησε η 25χρονη, απλώς ήταν απελευθερωμένη σεξουαλικά και ήθελε να ζήσει νέες εμπειρίες: «Φαίνονταν πολύ νορμάλ και οι δύο. Ήταν κυριλέ ντυμένες, με ωραίο λόγο και από την όλη στάση τους αντιλήφθηκα ότι μορφωτικά ήταν πάνω από το μεσαίο επίπεδο… Η κόρη, μάλιστα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο»!