Ο Τομ Φορντ πουλά τo αρχιτεκτονικό διαμάντι – σπίτι του στο Λος Άντζελες

Ο Tom Ford αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα, Ρίτσαρντ Νόιτρα. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης, φέρεται ήδη να κατέληξε σε συμφωνία για την πώληση του αρχιτεκτονικού αυτού διαμαντιού έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Χτισμένη το 1955 η πολυτελής κατοικία 470 τ.μ. διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έξι μπάνια. Ο Τομ Φορντ απέκτησε το 1997 το «Brown-Sidney House», όπως είναι γνωστό, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του μετρ του νεωτερισμού, Νόιτρα, καθαρές γραμμές, επίπεδες επιφάνειες, ανοιχτοί εσωτερικοί χώροι στους οποίους διαχέεται εύκολα το φυσικό φως.

Λίγα χρόνια μετά την απόκτηση της έπαυλης ο Τομ Φορντ απευθύνθηκε στον αρχιτέκτονα Τζον Μπέρτραμ και στην εταιρεία Marmol Radziner & Associates για να την ανακαινίσει και να τη χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικία του.

Στην ίδια γειτονιά, συναντά κανείς τα σπίτια διασήμων όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο πρώην πρόεδρος της Warner Bros, Μπομπ Ντέιλι και οι τηλεοπτικοί παραγωγοί, Ντάρεν Σταρ και Σάιμον Φούλερ.