Masters of the Air: Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς ετοιμάζουν νέα σειρά

Οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς επιστρέφουν με νέα τηλεοπτική σειρά με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με όλους εμάς να αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.Η σειρά θα είναι ο πρώτος original τίτλος του νέου δικτύου Apple TV+, με την εταιρία-κολοσσό να μπαίνει και αυτή με τη σειρά της στο χώρο του streaming και των τηλεοπτικών παραγωγών, με launch την 1η Νοεμβρίου.

«Masters of the Air» ονομάζεται η σειρά των Σπίλμπεργκ και Χανκς, με τους ίδιους να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στις βραβευμένες πολεμικές σειρές «Band of Brothers» (2001) και «The Pacific» (201) στο HBO και να κλείνουν την πολεμική τριλογία σε νέο δίκτυο. Τώρα βρίσκονται στο τιμόνι της συμπαραγωγής, σε μία σειρά που αναμένεται να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια σε κόστος.

Θα είναι μία 8ωρη μεταφορά του βιβλίου του βιογράφου και ιστορικού Ντόναλντ Λ. Μίλερ «Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany» και εξιστορεί την ιστορία των αμερικάνικων βομβαρδιστικών αεροπλάνων και των ανδρών τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα βήμα πριν το κατώφλι του Χίτλερ.