Lindsey Pelas: Το κορίτσι που «σπάει» τα Social Media

Είναι από τις σταρ του Instagram με το λογαριασμό της να μετράει 9 εκατ. followers (ενώ εκείνη ακολουθεί 682 άτομα). Χωρίς αμφιβολία το μεγάλο της ατού, που την έχει κάνει διάσημη στα social media είναι το πληθωρικό της στήθος. Ο λόγος για την Lindsey Pelas, την Αμερικανίδα ηθοποιό, μοντέλο και social media influencer. Η 27χρονη καλλονή από τη Λουιζιάνα προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στο ανδρικό κοινό, κάθε φορά που ανεβάζει σέξι φωτογραφία της. Και η αλήθεια είναι ότι φροντίζει να κάνει συχνά αναρτήσεις που συγκεντρώνουν κατά χιλιάδες τα likes.

Είτε ντυμένη απείθαρχο θηλυκό, είτε φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, το μοντέλο ξέρει καλά τον τρόπο για να ενθουσιάζει τα πλήθη. Ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις της, η Lindsey επιλέγει να φορά ελάχιστα ρούχα.

Tο καυτό μοντέλο από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ που έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο Playboy, Lindsey Pelas αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά με τον δικό της λογαριασμό στο instagram και από τότε έχει τρελάνει τους χρήστες. Η 27χρονη η οποία ήταν κάποτε το κορίτσι του εκατομμυριούχου Dan Bilzerian, ο οποίος συστήνεται σας παίκτης πόκερ ανέβασε πριν μερικά χρόνια στον λογαριασμό της ένα βίντεο στο οποίο κάνει τζόκινγκ με το εσώρουχο, ενώ από πάνω φορά ένα κοντό μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν από μέσα και με αυτό το βίντεο έγινε διάσημη μέσα σε λίγε μόνο ημέρες.