Με αφορμή… Χωρίς καμία απολύτως αφορμή, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τα πιο διάσημα ψεύτικα στήθη της showbiz. Τα κριτήρια πολλά σε αυτό το top-10 που θα μπει στην καρδιά κάθε άντρα. Τα εξής δύο: η κάτοχος να είναι διάσημη και το στήθος της επίσης, για οποιονδήποτε λόγο.

Dolly Parton

Αποτέλεσε την έμπνευση για την pornstar που μέχρι το 2008 κατείχε το ρεκόρ στήθους (ψεύτικου σαφώς) στο βιβλίο Guinness (Maxi Mounds για όσους αναρωτιέστε, το Google θα σας πείσει). Η Dolly Parton δεν είναι απλώς μέσα στη λίστα, είναι η λίστα. Η 64χρονη τραγουδίστρια της country έχει καταφέρει σε ένα μπόι 151 εκατοστών να χωρέσει δύο “πυραύλους” που κάνουν την περιφέρειά της σε εκείνο το σημείο να φτάνει τα 90 εκατοστά.

Salma Hayek

Ο αισθησιακός χορός της παρέα με έναν πύθωνα στο “From Dusk Til Dawn” τη χάραξε για τα καλά στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας. Η εκτεταμένη παρατήρηση εκείνης της σκηνής από τον (μαυρομάλλη ακόμη) George Clooney και από εμάς και η ακόλουθη θέαση των “Desperado”, “Frida” και των σημερινών φωτογραφιών της, εντοπίζουν μία διαφορά. Δύο συγκεκριμένα. Οι καλοθελητές ισχυρίζονται πως πρόκειται για κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία στάθηκαν ευγενικά με την Μεξικάνα σεξοβόμβα και κούρνιασαν στα κατάλληλα σημεία. Άλλοι διαγράφουν τα πάντα με δύο λέξεις: πλαστική επέμβαση. Εμείς, απλώς βρήκαμε αφορμή για να βάλουμε φωτογραφία της σε αυτό το θέμα.

Pamela Anderson

Το πιο διάσημο fake στήθος των 90s. Πρωτοέκανε την εμφάνισή της στο Βαλκούβερ στα τέλη του ’80 και μετά από 2 εμφανίσεις στο “Playboy” αποφάσισε να περάσει σε άλλο επίπεδο. Προχώρησε στην επέμβαση και έπιασε κορυφή (άλλοι το λένε και πάτο), αρχικά με το “Baywatch” και στη συνέχεια με όλες τις άλλες ασχολίες της. Μετά από 2 παιδιά και πολλές αυξήσεις του μεγέθους του στηθοδέσμου της, αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση, χωρίς να απογοητεύσει με το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον περιφέρεται ανά τον κόσμο χάρη στο μοναδικό προσόν της (που δεν της το έδωσε κι ο Θεός) ώστε να βγάλει τα προς το ζην.

Carmen Electra

Οποία έκπληξις… Ακόμη μία ηθοποιός του… “Playboy”, με παρουσία στο “Baywatch”. Κοινώς, η Pamela Anderson σε μελαχρινό. Η αύξηση του στήθους της κατά 3 νούμερα σε σχέση με το φυσικό οφείλεται στον τότε σύντροφό της, τον τραγουδιστή των Cypress Hill, B-Real, ο οποίος της έκανε το συγκεκριμένο δώρο. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για δώρο ζωής και καριέρας, αν και η ίδια παραδέχθηκε πως ίσως να μην χρειαζόταν τόσο μεγάλο στήθος. Δεν τη χάλασε, δεν μας χάλασε…

Heidi Montag

Η κα. “10 πλαστικές επεμβάσεις σε 1 ημέρα” και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς του “MTV”, “The Hills”, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των υπερβολικών αυξητικών επεμβάσεων στήθους. Εξάλλου, από όλες τις αλλαγές που έχει κάνει (και είναι πάρα πολλές), αυτή του στήθους προσελκύει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λόγω του όγκου του σε σχέση με το υπόλοιπο, λεπτεπίλεπτο σώμα. Αμέσως μετά την πλαστική, μάλιστα, δήλωσε πως ήθελε να μειώσει κάπως το στήθος της, αλλά ο… θάνατος του πλαστικού της παρέπεμψε τη διαδικασία στις καλένδες.

Victoria Beckham

Θυμάστε την “Posh Spice” που μας τραγούδαγε “If You Wanna Be My Lover”; Η “Wanna Be” τραγουδίστρια, λοιπόν, έγινε τέτοια μετά από την επέμβαση του 1999, όταν αύξησε το στήθος της κατά 3 νούμερα και καθιερώθηκε στη showbiz. Έκτοτε ακολούθησε ο γάμος της με τον David Beckham και ακόμη μία επέμβαση που επέφερε ένα τελικό αποτέλεσμα τελείως ανομοιόμορφο σε σχέση με το κοκκαλιάρικο σώμα της. Σε συνδυασμό με τον ρυθμό κουνελιού στις γεννήσεις παιδιών, προχώρησε σε μείωση και το 4ο παιδί του ζεύγους τρέφεται πλέον από σχεδόν φυσιολογικά στήθη.

Denise Richards

Το πρώην κορίτσι του “James Bond” παραδέχθηκε στον Howard Stern πως έχει υποβληθεί σε 3 αυξητικές επεμβάσεις στήθους. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να μοιάσει στις συγκατοίκους της που είχαν μεγάλο, φυσικό στήθος και έδειχναν όμορφες, όπως υποστηρίζει η ίδια. Η ταύτισή της με την έννοια “πλάκα” δεν ήταν πλέον αποδεκτή και αναζητώντας θηλυκότητα, επισκέφθηκε έναν πλαστικό χειρούργο. Η νεανική… αφέλεια την οδήγησε σε υπερμεγέθες αποτέλεσμα με το οποίο δεν έμεινε ικανοποιημένη. Έκανε δεύτερη επίσκεψη για μείωση, αλλά ούτε και τότε το αποτέλεσμα ταίριαζε στο σώμα της και ξάπλωσε (και) στο χειρουργικό τραπέζι για τρίτη φορά.

Janet Jackson

Ήταν ήδη superstar, αυτόφωτη και ετερόφωτη, μέχρι εκείνη τη νύχτα του Φεβρουαρίου του 2004. Τότε που ακόμα και οι πιο δύσπιστοι αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι η μικρή αδερφή του βασιλιά της pop, Michael Jackson, ακολούθησε τα χνάρια του αδερφού της, σε σχέση με το νυστέρι. Το περίφημο “ατύχημα” στο Super Bowl που μεταδόθηκε “ζωντανά” σε δεκάδες χώρες έστειλε τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων απευθείας στο ακάλυπτο και πλούσιο στήθος της Jackson, η οποία μέσα σε 5 δευτερόλεπτα απέκτησε όση δημοσιότητα της έλειπε τα τελευταία 10 χρόνια.

Christina Aguilera

Συνήθως τα τζίνι πραγματοποιούν ευχές σε εκείνους που βρίσκουν τα μπουκάλια τους, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, το εν λόγω τζίνι ήταν αρκετά εγωιστικό και κράτησε τις ευχές για τον εαυτό του. Η Christina Aguilera ευχήθηκε να μείνει στον αφρό και μετά το “Genie in a Bottle” που την ανέδειξε, αλλά πριν αρχίσει να παίρνει κιλά, ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό ήταν η αύξηση του στήθους της. Ως δια… μαγείας, λοιπόν, το παιδικό στήθος που είχε όταν την γνωρίσαμε μετατράπηκε σε στήθος pornstar και όταν σε αυτό το μέγεθος προστέθηκαν και τα κιλά της εγκυμοσύνης με τα λίτρα μητρικού γάλα, η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά από το σώμα των 156 εκατοστών.

Beyonce

Ο κόσμος της showbiz είναι σκληρός και απαιτητικός. Οι “Destiny’s Child” πήραν από αυτήν ένα μέτριο στήθος με ελκυστικά οπίσθια. Η solo καριέρα, όμως, χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να τη διατηρήσει στην κορυφή. Εδώ και μερικά χρόνια, η Beyonce εμφανίζεται πιο αδύνατη, αλλά με κάποιον… μυστήριο τρόπο διατηρεί τις καμπύλες της. Η λύση του γρίφου ήρθε με κάποιες… πλαγιομετωπικές φωτογραφίες της στις οποίες εμφανίζονταν κάποια σημάδια σε σημείο όπου είναι αδύνατο να κοπείς με μαχαίρι εξαιτίας ατυχήματος στην κουζίνα. Η διαφορά από τις εμφανίσεις της μεταξύ 2002 και 2005 ήταν σημαντική, πόσο μάλλον σε σχέση με αυτές των τελευταίων ετών.