Ωραίες και διάσημες που «γύρισαν» sex tapes

Σκάνδαλο. Μία λέξη που χρησιμοποιείται μόνο για καλό σκοπό στο χώρο της showbiz. Και το πιο άμεσο όχημα για να φτάσει μία διασημότητα ή μία wannabe celebrity στο χώρο των σκανδάλων είναι μία sex tape. Η Pamela Anderson υπήρξε πρωτοπόρος και το παράδειγμά της ακολούθησαν πολλές γυναίκες. Φυσικά υπάρχουν παραδείγματα στα οποία οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού βγήκαν στη δημοσιότητα εν αγνοία του, ωστόσο στην τελική κανείς δεν επηρεάστηκε αρνητικά από αυτό. Ξεχωρίσαμε κάποιες περιπτώσεις που σας… ενδιαφέρουν και σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε στο Διαδίκτυο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Pamela Anderson

Πρόκειται για τη “βασίλισσα” των sex tapes με 2 διαφορετικές στο “βιογραφικό” της. Η πρώτη αφορά τον τότε σύζυγό της, Tommy Lee, και τον μήνα του μέλιτος, μία 45λεπτη κασέτα η οποία εκλάπη και “ανέβηκε” σε ιστοσελίδα το 1998. Αρχικά προκλήθηκε δικαστική διαμάχη με την εταιρία πορνό που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια. Μετά από συμβιβασμό, έγινε το μεγαλύτερο hit όλων των εποχών σε αυτήν την κατηγορία. Λίγο νωρίτερα, η Pamela είχε γυρίσει ανάλογης θεματολογίας κασέτα με τον τραγουδιστή Bret Michaels, η οποία διέρρευσε το 1998. Ο τραγουδιστής των Poison μπλόκαρε την προβολή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.

Kim Kardashian

Το video που είχε τραβήξει με τον rapper Ray J είχε πωληθεί τότε στην εταιρία “Vivid” έναντι 1.000.000 δολαρίων, ωστόσο η επιτυχία του οδήγησε την Kardashian σε δικαστικές αίθουσες, ζητώντας ουσιαστικά περισσότερα χρήματα. Επήλθε συμβιβασμός στα 5.000.000 δολάρια και από αυτήν την κασέτα η εντυπωσιακή μελαχρινή απέκτησε υπόσταση στο Hollywood. Η ταινία “Kim Kardashian: Superstar” που περιλαμβάνει στοματικό έρωτα και κανονική πράξη φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αγνώστου ατόμου, το οποίο προσφέρει 30.000.000 δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα. Ο επικεφαλής της “Vivid”, πάντως, αρνήθηκε πως ο μυστηριώδης αγοραστής είναι η ίδια η Kardashian.

Paris Hilton

Το 2004, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η διάσημη κληρονόμος με τον τότε σύντροφό της, Rick Salomon, πέρασαν μία βραδιά πάθους που περιελάμβανε κάμερα τόσο με νυχτερινή λήψη, όσο και με έγχρωμες εικόνες. Ο Salomon φέρεται να διέρρευσε το υλικό στον τύπο μετά τον χωρισμό τους και η Hilton επιχείρησε αρχικά να μπλοκάρει την προβολή της κασέτας, ωστόσο στη συνέχεια σκέφτηκε επιχειρηματικά κι έδωσε την έγκριση, με αντάλλαγμα ποσοστό επί των εσόδων. Παράλληλα, το “1 Night in Paris” εκτόξευσε την καριέρα της ως celebrity. Λίγο καιρό μετά το sex tape της κυκλοφόρησαν και μερικές γυμνές φωτογραφίες της, μάλλον από υποκλοπή που έγινε στο κινητό της.

Brittney Jones

Δεν πρόκειται για κάποια celebrity και μέχρι πρότινος είχε την ιδιότητα της σερβιτόρας. Η εξαίρεση γίνεται διότι φέρεται να υπήρξε ερωμένη του Ashton Kutcher. Ο νεαρός ηθοποιός φαίνεται πως βαρέθηκε τη γριά κότα που έχει το ζουμί (Demi Moore) και προτίμησε την 21χρονη πανέμορφη μελαχρινή. Στα τέλη του 2010 διέρρευσε μία sex tape με πρωταγωνίστρια την Jones και συμπρωταγωνιστή έναν πρώην σύντροφό της, αγνώστου ταυτότητας, μιας και δεν εμφανίζεται το πρόσωπό του. Τα δικαιώματα πωλήθηκαν στη “Vivid” κι η ταινία έκανε πάταγο, την ώρα που ο Kutcher επιχειρούσε νομικά να μην συνδέεται το όνομά του με αυτό της Jones.

Shauna Sand

Σε ηλικία 38 ετών και μετά από 2 διαζύγια και 3 παιδιά (με τον Lorenzo Lamas), η Shauna Sand εξακολουθεί να καλοπερνάει στην ζωή της. Με τον νυν σύντροφό της, μάλιστα, έχουν γυρίσει αρκετές sex tapes, αλλά μία εξ αυτών “διέρρευσε” στην εταιρία “Vivid”, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία και την δημοσιοποίησε στο κοινό. Η ξανθιά milf αρνήθηκε πως παραχώρησε τα δικαιώματα προβολής του video, που περιλαμβάνει λιωμένο παγωτό στο πλαστικό στήθος της, ερωτικά βοηθήματα και φυσικά αισθησιακές κραυγές ευχαρίστησης.

Gena Lee Nolin

Η “κακιά” πρωταγωνίστρια του “Baywatch” επιχείρησε να “αναθερμάνει” την καριέρα της μετά την αποχώρηση από τη σειρά και να προωθήσει τη δική της τηλεοπτική σειρά που θα έβγαινε στο γυαλί το 2000. Η μέθοδος γνωστή: sex tape. Πρωταγωνίστρια η ίδια και ο τότε σύζυγός της, Greg Fahlman. Το υλικό, που δείχνει την ξανθιά σεξοβόμβα να κάνει παιχνίδια και στοματικό έρωτα στον Fahlman, πριν προχωρήσουν στο… κυρίως πιάτο, δημοσιοποιήθηκε μετά το διαζύγιο.

Eve

Έναν δονητή που “εκτιμάται” πως άγγιζε τους 30 πόντους έκρυβε στα… εντόσθιά της η γνωστή rapper Eve, στην sex tape που κυκλοφόρησε με την ίδια πρωταγωνίστρια. Τον πλαστικό… φίλο της χειριζόταν ένας άντρας αγνώστων στοιχείων, αφού το πρόσωπό του δεν εμφανίζεται. Εκείνη την εποχή η τραγουδίστρια και ηθοποιός έβγαινε με τον παραγωγό και συνθέτη Stevie J, ενώ το μόνο που έχει σχολιάσει για το θέμα είναι πως πρόκειται για εκβιασμό από κάποιον του στενού οικογενειακού κύκλου της.

Jennifer Lopez

Τον φετινό Ιούνιο ο πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez, Ojani Noa, κέρδισε δικαστική διαμάχη για να δημοσιοποιήσει ιδιωτικό video με την διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό. Το video περιέχει τις ερωτικές στιγμές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος από το 1997 και τα porn studios “σφάζονται” για τα δικαιώματα. Το περιεχόμενο του μονταρισμένου υλικού περιέχει ορισμένα… χαστουκάκια στο κατάλληλο σημείο της χυμώδους Λατίνας κι η τιμή που προσφέρουν τα “Red Light District”, “YouPorn.com” και “PornHub.com” αγγίζει τα 40.000 δολάρια.

Severina Vuckovic

Τη γνωρίσαμε στη χώρα μας όταν ήρθε για να εκπροσωπήσει την Κροατία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2006. Το 2004 πρωταγωνίστησεσε sex tape μήκους 12 λεπτών με τον Βοσνιοκροάτη, παντρεμένο επιχειρηματία Milan Lucic. Το αστείο είναι πως η Vuckovic είχε απαρνηθεί το προγαμιαίο sex δημόσια. Παρθένα, πάντως, δεν τη λέει κανείς και γι’ αυτό μήνυσε (χωρίς αποτέλεσμα) την κροατική ιστοσελίδα, που έφερε στη δημοσιότητα το video, το οποίο ισχυρίζεται ότι κάποιος της το έκλεψε.

Jasmine Waltz

Μπήκε ανάμεσα στον David Arquette και την Courtney Cox και διέλυσε τον γάμο τους. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν κατάφερε να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα το όνομά της σε σχέση με το φετινό καλοκαίρι. Μία ερασιτεχνική κασέτα που δείχνει την ίδια κι έναν άγνωστο άντρα σε ερωτικές περιπτύξεις ήρθε στη δημοσιότητα και γρήγορα η υπόθεση απέκτησε επαγγελματικό χαρακτήρα. Η Waltz βγήκε κερδισμένη, αφού τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ την ακολουθούσαν παντού πλέον κι εκείνη δεν αρνιόταν να επιδείξει το εκπληκτικό κορμί της, ντυμένο αυτήν τη φορά.

Katie Price

Πέντε δευτερόλεπτα. Μόνο τόσο κρατά η πράξη που θα ήθελε να κάνει κάθε άντρας στο δυνατό χαρτί (δύο συγκεκριμένα) της Jordan, στο sex tape διάρκειας 9 λεπτών που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια τη Βρετανή σεξοβόμβα. Το video (φυσικά) εκλάπη από το διαμέρισμα του τότε ζεύγους Price-Dane Bowers, που είχαν σχέση από το 1998 μέχρι το 2000.

Tila Tequila

Ένα video 10 δευτερολέπτων εμφανίζει την reality persona να ασχολείται με ένα αντρικό μόριο. Λίγα χρόνια αργότερα η εκρηκτική Ασιάτισσα αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την περίσταση, βγάζοντας ένα πιο επαγγελματικό… “προσωπικό” video με 2 φίλες της σε λεσβιακές περιπτύξεις. Μάλιστα, πριν 4-5 μέρες κυκλοφόρησε ακόμη μια ερασιτχεχνική ταινία που την εμφανίζει να απολαμβάνει « Οθωμανικές » περιπτύξεις. 

Montana Fishburne

Η 19χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού Laurence Fishburne ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ερασιτεχνικό sex tape, το όποιο όμως αποδυκνύεται ως το ξεκίνημα μιας καριέρας στον χώρο της τσόντας και όχι ένα τυχαίο συμβάν ή μια αστοχία. Η κόρη του σταρ της σειράς «CSI Las Vegas» και της τριλογίας «Matrix» θα πρωταγωνιστήσει σε μία παραγωγή πορνό της εταιρείας Vivid Entertainment, που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις ταινίες, ενώ η ίδια δήλωσε στην ιστοσελίδα People.com: «Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου. Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ».

Farrah Abraham

Η Farrah Abraham έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV «Teen Mom», το οποίο απαθανάτισε τον αγώνα της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της ως ανύπαντρη μητέρα, όταν ο πατέρας του παιδιού, Derek Underwood, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Οι αρχικές αναφορές ήθελαν την αμοιβή της για την «ροζ» ταινία να αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, στην οποία τα κάνει όλα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έλαβε ως αμοιβή μόνο 10.000 δολάρια. Η ταινία ονομάζεται «Back Door Teen Mom», για ευνόητους λόγους και είναι ότι πιο επαγγελματικό υπάρχει σε ερασιτεχνικό γύρισμα αφού και ο συμπρωταγωνιστής της είναι πορνοστάρ, ο James Dean…H όλη ιστορία πάντως θυμίζει λίγο την πρώτη, και καλά, ερασιτεχνική τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου. 

Tulisa Contostavlos

Αρχικά η Ελληνικής καταγωγής τηλεπαρουσιάστρια και κριτής του Βρετανικού X-Factor, Tulisa Contostavlos αρνιόνταν κατηγορηματικά ότι ήταν αυτή στο sex tape που είχε κυκλοφορήσει στην « αγορά » ένας πρώην γκόμενος της. Υπό την ασφυκτική πίεση του Τύπου όμως η Tulisa Contostavlos επιβεβαίωσε ότι το sex tape είναι όντως αληθινό. Μάλιστα, λίγο μετά τη διαρροή, η ίδια παραδέχθηκε ότι είναι η πρωταγωνίστρια της “ταινίας”, ετοιμάζοντας ένα απολογητικό video για τους θαυμαστές της, το οποίο ανέβασε στο Youtube. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να ζητάει συγνώμη για τις ικανότητες της στο « κλαρίνο ».