Ζακ Έφρον: Με θανατηφόρα λοίμωξη στο νοσοκομείο

O Ζακ Έφρον χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ επιβίωσης στην Παπούα Νέα Γουινέα. Ο 32χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο νησιωτικό κράτος της Ωκεανίας, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί και το οποίο κατά σύμπτωση ονομάζεται «Killing Zac Efron» (Σκοτώνοντας τον Ζακ Έφρον).

Σύμφωνα με τη Sunday Telegraph, ο Έφρον κόλλησε κάποια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα είδος βακτηρίου που προκαλεί τύφο και πως ο ηθοποιός εμφάνισε σημάδια μόλυνσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Telegraph, με τη βοήθεια των γιατρών, ο Έφρον μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αυστραλία από την Παπούα Νέα Γουινέα και εισήχθη στο νοσοκομείο War Memorial του St Andrews. Μετά τη νοσηλεία του φέρεται να έλαβε εξιτήριο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατά τις πληροφορίες – και όπως δείχνουν και φωτογραφίες του ηθοποιού που δημοσιεύθηκαν σήμερα – τώρα είναι καλά στην υγεία του και απολαμβάνει τις διακοπές του πίσω στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ο μάνατζέρ του αρνήθηκε να σχολιάσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ και οι γιατροί που τον φρόντισαν επικαλέστηκαν το ιατρικό απόρρητο.