Ο υπουργός Επικρατείας Γεραπετρίτης, συναντήθηκε την Δευτέρα στην Ελβετία με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές του μετέφερε την προσωπική πρόσκληση του πρωθυπουργού για να έρθει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατά τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα. Επίσης, ο υπουργός συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό όμως που δεν μας λέει κανείς είναι το πως θα απεγκλωβιστεί το ποδόσφαιρο και οι πολιτικοί από τα μεγάλα συμφέροντα και τους ολιγάρχες που λυμαίνονται τον χώρο και έχουν στην δούλεψη τους παράγοντες, ΜΜΕ, αλλά και βουλευτές καθώς η τοπική ψήφος που τους εκλέγει είναι άμεσα εξαρτώμενη από τις ενέργειες που κάνουν υπέρ των ομάδων τους…