Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε ημίγυμνη, καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της για τις ανάγκες μιας τολμηρής φωτογράφησης για το περιοδικό Garage.Το 24χρονο μοντέλο εμφανίζεται στο εξώφυλλο του 18ου τεύχους του περιοδικού, σε συνεργασία με τον Ιταλό εννοιολογικό καλλιτέχνη Μαουρίτσιο Κατελάν και τον φωτογράφο μόδας Κάμπελ Αντι. Ο Κατελάν έγινε γνωστός παγκοσμίως όταν τον Δεκέμβριο αποκάλυψε στη φουάρ Art Basel Miami το έργο του «Comedian», μια μπανάνα κολλημένη με γκρίζα μονωτική ταινία στον τοίχο.

Στο πορτρέτο με τίτλο «Trophy Wife» (”Γυναίκα Τρόπαιο”), το πρόσωπο της Τζένερ μοιάζει με κέρινο, ενώ στο κάτω μέρος της εικόνας βλέπουμε την χαρακτηριστική ταινία του Κατελάν στην οποία αναγράφεται το όνομα της Τζένερ και του καλλιτέχνη. Το έργο είναι μια αναφορά στο μοντέλο Στέφανι Σέιμουρ, γνωστό για την προβοκατορική φωτογραφική.

Το περιοδικό Garage ιδρύθηκε από την Ρωσίδα υπεύθυνη γκαλερί Ντάσα Ζούκοβα το 2011 και σήμερα ανήκει στον όμιλο του VICE Media, φιλοδοξεί να επαναλάβει την μεγάλη επιτυχία που είχαν τα προηγούμενα έργα σου Κατελάν. «Εκ των υστέρων, το επεισόδιο με την μπανάνα μοιάζει ως ένας τρόπος να σκεφτούμε τα πάντα, από τις ψευδείς ειδήσεις μέχρι την ιογενή φήμη και από τη θεσμική δυσπιστία μέχρι την ανισότητα στον πλούτο», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Μαρκ Γκουιντίτσι. «Όπως ο Τζεφ Κουνς ήταν ο καλλιτέχνης των αστραφτερών νέον, έτσι ο Κατελάν είναι ο καλλιτέχνης της δυστοπικής μας εποχής. Είτε σας αρέσει, είτε όχι».