Cheap Sheep: To κορυφαίο κόνσεπτ σουβλατζίδικό της Αθήνας

Τo Cheap Sheep, σε έναν προσεγμένο χώρο, έχει να παρουσιάσει το κλασικό τυλιχτό στην πιο αυθεντική εκδοχή του ώστε η γεύση του κρέατος να επικρατεί, χωρίς να κρύβεται πίσω από συμπληρωματικά στοιχεία. Εδώ το σουβλάκι τυλίγεται σε πίτα με κρεμμύδι και ντομάτα, προτείνεται στην εκδοχή του χοιρινού ή του προβάτου και κοστίζει 2,20 και 2,70 ευρώ αντίστοιχα.

Και μπορεί τo cheap της υπόθεσης να προκύπτει από τις τιμές, αλλά δεν αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα, που είναι υψηλή και σταθερή, με τα κρέατα να έρχονται από ελληνικές φάρμες. Οι πατάτες τηγανίζονται σε ελαιόλαδο και γίνονται το τέλειο συνοδευτικό των γεύσεων που μπορείς να απολαύσεις και στην πιο straight εκδοχή τους, σε χειροποίητο καλαμάκι.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις και το ζουμερό μπούτι κοτόπουλου (θα το βρεις μόνο σε καλαμάκι και όχι τυλιχτό), όταν οι περιστάσεις απαιτούν κάτι πιο light, ενώ τα combos που προτείνει το Cheap Sheep είναι συνδυασμοί που θα σε βγάλουν από το δίλημμα της επιλογής.  

Φυσικά, όλα τα πιάτα σε βρίσκουν όπου κι αν είσαι, με delivery που λειτουργεί καθημερινά 13:00-1:00, και Παρασκευή-Σάββατο μέχρι τις 2:30 πράγμα πολύ βολικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε, με το «Μένουμε Σπίτι» να κρίνεται απαραίτητο. Στο Cheap Sheep τα πράγματα είναι απλά, όπως στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα: καλό κρέας, πατάτες και γευστικά τυλιχτά που ανεβάζουν τον πήχη του ελληνικού ψητοπωλείου.  

Cheap Sheep: Κολοκοτρώνη 15, Χαλάνδρι, 210 6893392, Facebook:Cheap Sheep Souvlakeri, Instagram: cheapsheep_souvlakeri. Παραγγελίες και στα deliveras.gr και e-food.gr