Λίγο αφότου ανακοίνωσε στους θαυμαστές του πως μπαίνει σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες λόγω κοροναϊού, ο Τζιμ Κάρεϊ στηλιτεύει με ένα σκίτσο τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην πανδημία.

Η έφεση του Τζιμ Κάρεϊ στη ζωγραφική ίσως δεν είναι τόσο γνωστή στο κοινό, όσο το υποκριτικό του ταλέντο. Ο ηθοποιός σκιτσάρει και ζωγραφίζει από πολύ νεαρή ηλικία και μάλιστα, είχε αναρτήσει πολλά σατιρικά σκίτσα ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ και την διοίκησή του.Την Τετάρτη, ο Τζιμ Κάρεϊ επανήλθε με ένα σατιρικό σκίτσο για τον Ντόναλντ Τραμπ και το φλερτ του τις τελευταίες ημέρες, με την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κοροναϊού.

«Ενώ τα κρούσματα κοροναϊού διπλασιάζονται κάθε τρεις ημέρες στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος διαβεβαιώνει την Wall Street πως μπορεί να διαχειριστεί τα σημαντικά ζητήματα» γράφει.

Στο σκίτσο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κοιμάται βαθιά, κρατώντας στο ένα χέρι ένα χαρτομάντηλο και στο άλλο, ένα κινητό τηλέφωνο όπου φαίνεται να παρακολουθεί πορνογραφικό περιεχόμενο. Μπροστά από το κρεβάτι «μπαίνουν» κρυφά στη χώρα περισσότερα κρούσματα κοροναϊού.