Πού βρίσκεται η μαγευτική παραλία που εμφανίζεται στο σποτ για τον τουρισμό;

Πρόσφατα προβλήθηκε για πρώτη φορά ένα σποτ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού που έκανε το ελληνικό διαδίκτυο να μιλά μόνο γι’ αυτό. Και δικαίως, αφού παρουσιάζει τις ομορφιές της χώρας μας και περνάει το μότο ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι «κατάσταση του μυαλού»

«Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές. Γι’ αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε», αναφέρει στην εισαγωγή το σποτ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Αυτά τα έχουν κι άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία».

Όλα αυτά πολύ ωραία και πολύ περιγραφικά. Όμως, οι χρήστες του διαδικτύου στάθηκαν στην παραλία που κάνει την εμφάνισή της αμέσως μετά, διερωτώμενοι πού βρίσκεται αυτός ο επίγειος παράδεισος. 

Η εν λόγω παραλία βρίσκεται στην Εύβοια και είναι η Μεγάλη Άμμος, κοντά στο Μαρμάρι.