Οι πιο στιλάτοι άνδρες του κόσμου

Μικ Τζάγκερ, Ντέιβιντ Χόκνεϊ, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Τρούμαν Καπότε… η νεοϋορκέζικη γκαλερί Staley-Wise παραμένει κλειστή λόγω κορονοϊού, ωστόσο ανοίγει τα αρχεία της και επιμελείται μια διαδικτυακή έκθεση – φόρο τιμής στους πιο καλοντυμένους άνδρες του κόσμου.

Τζον Λένον και Μικ Τζάγκερ στο Λος Αντζελες, το 1974 Ron Galella/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
O ξεχωριστός συγγραφέας Τρούμαν Καπότε στο σπίτι του στην περιοχή Brooklyn Heights της Νέας Υόρκης, το 1958 Slim Aarons/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
Οι βασιλιάδες του Χόλιγουντ: Κλαρκ Γκέιμπλ, Βαν Χέφλιν, Γκάρι Κούπερ και Τζέιμς Στιούαρτ στο εστιάτοριο Romanoff’s στο Μπέβερλι Χιλς, το 1957 Slim Aarons/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
O Halston, o εμβληματικός σχεδιαστής της δεκαετίας του 70 , στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη το 1978 Harry Benson/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
O Μαρτσέλο Μαστρογιάνι φωτογραφημένος από τον Μπερτ Στερν το 1963 Bert Stern/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
Ο Μάρλον Μπράντο στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Ατίθασος», το 1953 Phil Stern/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
Πολεμιστής Ντίνκα με δέρμα λεοπάρδαλης και τουφέκι καλάσνικοφ στο Νότιο Σουδάν, το 2006. Carol Beckwith and Angela Fisher/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
Φωτογράφιση στην Αβάνα για την ανδρική έκδοση του περιοδικού Vogue, το 1993 Kurt Markus/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.
Η επιτομή του σικ: το καστ της ταινίας «Η Συμμορία των 11», το 1960. Στο κέντρο διακρίνονται οι Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν και Πίτερ Λόφορντ Sid Avery/Courtesy Staley-Wise Gallery, New York.