Fantasea: Τα πάντα για τη θάλασσα

Εξοπλισμός κατάδυσης, υποβρύχιου ψαρέματος, ψαρέματος επιφανείας, ιστιοπλοΐας, surf, jetski, waterski, sup, κανόε, καγιάκ, kitesurf, κολύμβησης & σκάφους. Ότι κι αν ψάχνεις θα το βρεις στο Fantasea, και όχι μόνο αυτό αλλά εύκολα και γρήγορα θα παραγγείλεις, θα πληρώσεις και άμεσα θα βρεθεί στην πόρτα σου.

Το fantasea.gr είναι το αναμφισβήτητο Νο.1 e-shop εξοπλισμού θαλάσσης. Βρίσκεται σε λειτουργία από το 2009 και υπό την καθοδήγηση του Νίκου Νικολουδάκη έχει εξυπηρετήσει από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Η ικανοποίηση πελάτη φθάνει το ποσοστό-ρεκόρ 98% καθώς οι αξιολογήσεις του καταστήματος είναι μόνο θετικές! Στα παραπάνω έχει συμβάλει η στελέχωση της επιχείρησής από άτομα με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της θάλασσας αλλά και η ευγένεια, όπως η προθυμία του προσωπικού.

To Fantasea διαθέτει χιλιάδες προϊόντα για αυτόνομη κατάδυση, υποβρύχιο ψάρεμα, ψάρεμα επιφανείας, ιστιοπλοΐα, sup, surf, jetski, κανό, καγιάκ, kitesurf, κολύμβηση και σκάφος. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την άνεση της εξυπηρέτησης από το σπίτι σας.

Παράλληλα, το Fantasea ενώ είναι ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα καταγεγραμμένα στο Μητρώο Πωλήσεων από Απόσταση του υπουργείου Ανάπτυξης (569/11), ενώ έχει λάβει και σήμα αξιοπιστίας Trust Mark από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως και σφραγίδα πιστοποίησης Site Verified Clean Trust Mark Seal.

Παράλληλα, παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, κάνοντας χρήση του κρυπτογραφημένου συστήματος ασφαλείας Delta Pay της ALPHA Bank, ενώ παρέχει τη δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή με επώνυμο συνεργαζόμενο δίκτυο courier.

Αν όμως είσαι τύπος που για να αγοράσεις κάτι θέλεις να το πιάσεις στα χέρια σου ή να το δεις από κοντά, το Fantasea διαθέτει και φυσικό κατάστημα στον Πειραιά στην οδό Τζαβέλλα 55.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα του είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη του καταστήματος, ενώ ΟΛΑ τα προϊόντα συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Επίσης, το πολύ εξυπηρετικό και καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία υπεύθυνα στα τηλέφωνα 2104171171 ή στο 6992600600 όλες τις ώρες της ημέρας!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Fantasea εξυπηρετεί mega yachts και σκάφη αποστέλλοντας άμεσα και υπεύθυνα τις παραγγελίες στην… κουπαστή σας!

https://www.fantasea.gr

Τζαβέλλα 55, Καστέλλα, Πειραιάς 18533.