Το να επενδύουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και άλλες δραστηριότητες πέρα από τον χώρο της μόδας, είναι σύνηθες τα τελευταία χρόνια. Όπως το πρώτο εστιατόριο της Louis Vuitton ανοίγει τις πύλες του στην Ιαπωνία και η απάντηση έρχεται από τον οίκο Bvlgari.

Όχι στο επίπεδο της εστίασης αλλά της διαμονής.

Ο ιταλικός οίκος μόδας προανήγγειλε το νέο του ξενοδοχείο στην Ρώμη και θα βρίσκεται στην καρδιά της γειτονιάς Campo Marzio, στην κεντρική πλατεία Piazza Augusto Imperatore. Το Bvlgari Hotel Roma θα στεγαστεί σ’ ένα υπάρχον κτίριο που χτίστηκε την δεκαετία του 1930 και αποτελεί αντιπροσωπευτεί δείγμα της ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής και των χρωμάτων όπως η ωχρή τραβερτίνη και το κόκκινο τούβλο.

Η εντυπωσιακή του θέα θα βλέπει σε δύο από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα, τον Βωμό της Ειρήνης και το Μαυσωλείο του Αυγούστου, ενώ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου θα βρίσκεται το bar και το εστιατόριο Il Ristorante, με το μενού να έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Niko Romito.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν γύρω στα 100 δωμάτια ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν  στο spa, να απολαύσουν την εσωτερική πισίνα ή να δοκιμάσουν το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Το Bvlgari Hotel Roma αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2022 και ήδη μετράμε αντίστροφα για το πρώτο check-in.