Η καλοκαιρινή playlist του Μπαράκ Ομπάμα

πως κάθε χρόνο o πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα δημοσιεύει τις αγαπημένες του λίστες για τη σεζόν που πέρασε και το καλοκαίρι, είναι η σειρά της μουσικής. Ο Ομπάμα γνωστός για την τάση σου να διαβάζει και να ακούει τα πάντα, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τον κανόνα, βάζοντας στη λίστα του κυριολεκτικά τα πάντα.

Στην λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, o 59χρονος συμπεριέλαβε στις αγαπημένες του επιλογές κομμάτια από την Billie Eilish και την αγαπημένη του Rihanna (που κάθε χρόνο έχει την τιμητική της), μέχρι και το Goodbye Jimmy Reed, από τον τελευταίο πολυσυζητημένο δίσκο του Bob Dylan.

Φυσικά, ακούγοντας την playlist του Μπαράκ Ομπάμα, που ήδη μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Spotify, θα ακούσεις ήχους από κάθε είδος και δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος. Ο John Legend, συναντά τον Childish Gambino και ο Billy Porter τον ράπερ J. Cole, δημιουργώντας ένα μουσικό κοκτέιλ που οι αμερικανοί δείχνουν να λατρεύουν.

Τέλος, ο Μπαράκ Ομπάμα φάνηκε μαζί με τη λίστα να δίνει και το πολιτικό του μήνυμα, αφού όπως υποστήριξε, πολλοί από τους καλλιτέχνες που επέλεξε, θα βρεθούν στο μεγάλο συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται αυτές τις μέρες. Οι εκλογές απέχουν λίγους μήνες και ο Ομπάμα, μετά της συζύγου του, έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του πρώην Αντιπροέδρου της κυβέρνησής του, Τζο Μπάιντεν.