Τα κλικ του Ray Burmiston εξερευνούν τη δύναμη της στιγμής

Ο δεύτερος εγκλεισμός είναι ο εγκλεισμός της ψυχικής υγείας. Η ψυχική υγεία έχει μπει σε πρώτο πλάνο και υπάρχουν αρκετοί που μαστίζονται από το ισχυρό πλήγμα που έχει δεχτεί ο εγγενής ναρκισσισμός μας. Το θέμα της ψυχικής υγείας έχει προβληματίσει και τον φωτογράφο Ray Burmiston. Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει φωτογραφίσει επώνυμος με κλειστά τα μάτια του ως ένα είδος οικειότητας. Οι Kylie Minogue, Michael Palin, Liam Gallagher και Idris Elba είναι ορισμένοι εξ αυτών που δέχτηκαν να ποζάρουν σε αυτό το ιδιαίτερο project που μετρά ήδη 10 χρόνια ζωής.

«Πήρα έμπνευση από το cover του δίσκου “Aladdin Sane” του David Bowie. Είναι τόσο εμβληματικό, δυναμικό και μαγευτικό, παρότι ο David είχε κλειστά τα μάτια του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ray Burmiston. Σήμερα, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί από το concept για έναν πολύ καλό λόγο.

Δημιούργησε μία ηλεκτρονική έκθεση και μας καλεί να ανεβάσουμε τη δική μας selfie στο takeamoment.uk. Οι μοναδικές προϋποθέσεις είναι να ποζάρουμε με κλειστά τα μάτια και να δώσουμε 3 λίρες, ένα ποσό που θα πάει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Mind που ασχολείται με ζητήματα ψυχικής υγείας. Να γίνουμε κομμάτι μίας προσπάθειας ώστε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που μαστίζονται από κατάθλιψη σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://takeamoment.uk/ και έπειτα να κλείσεις κι εσύ τα μάτια και να καταγράψεις τη στιγμή.