Είναι νέοι, διάσημοι, επιτυχημένοι και οι πλουσιότεροι Βρετανοί στο χώρο του θεάματος.

Το περιοδικό Heat World, αποφάσισε πρόσφατα να δημιουργήσει τη λίστα με τους 30 πιο πλούσιους Βρετανούς διάσημους ηλικίας κάτω των 30 και έχουμε τα αποτελέσματα.

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο πλούσιους διάσημους κάτω των 30 συναντάμε έτσι τον 28χρονο μουσικό και τραγουδιστή  Εντ Σίραν

Ο Εντ Σίραν κέρδισε τον συγκεκριμένο τίτλο, αφού η Adele έγινε 31 ετών τον περασμένο Μάιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για παραμονή στη λίστα.

Ο Εντ Σίραν είδε την περιουσία του σχεδόν να διπλασιάζεται από το 2018, από 94 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας έγινε 170 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα το περιοδικό Heat, η πλειοψηφία των εσόδων του Εντ Σίραν προέρχεται από την περιοδεία του «Divide» με 258 συναυλίες, τις οποίες παρακολούθησαν επτά εκατομμύρια θαυμαστές από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Αύγουστο του 2019.

Τα έσοδα της περιοδείας ανήλθαν κατ ‘εκτίμηση σε 776,2 εκατομμύρια δολάρια (599,4 εκατ. λίρες Αγγλίας). Τα δικαιώματα από τα τραγούδια συνέβαλαν επίσης στην αύξηση της περιουσίας του τραγουδιστή, ο οποίος πούλησε περίπου 150 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας των πλουσιότερων Βρετανών διάσημων είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωστός για τον ρόλο του ως «Χάρι Πότερ» στην ομώνυμη σειρά ταινιών με περιουσία 90 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς, πρώην μέλος των One Direction βρίσκεται στην τρίτη θέση με περιουσία 64 εκατ. λιρών Αγγλίας και στην τέταρτη, η ηθοποιός Έμμα Γουάτσον επίσης γνωστή από τις ταινίες «Χάρι Πότερ», με περιουσία 57 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Στη λίστα, κορυφαίες θέσεις καταλαμβάνουν και άλλα μέλη των One Direction, ο Νάιαλ Χόραν είναι πέμπτος με περιουσία που ανέρχεται σε 54,8 εκατ. λίρες Αγγλίας, ο Λούι Τόμλινσον έβδομος με 46 εκατ. λίρες Αγγλίας, ο Λίαμ Πέιν στην όγδοη με 44 εκατ. λίρες Αγγλίας και ο Ζέιν Μαλίκ δέκατος με 38 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους 10 πλουσιότερους κάτω των 30 ετών διάσημους Βρετανούς:

1. Ed Sheeran με 170 εκατ. λίρες Αγγλίας

2. Daniel Radcliffe με 90 εκατ. λίρες Αγγλίας

3. Harry Styles  με 64 εκατ. λίρες Αγγλίας

4. Emma Watson  με 57  εκατ. λίρες Αγγλίας

5. Niall Horan με 54.8 εκατ. λίρες Αγγλίας

6. Little Mix  με 50 εκατ. λίρες Αγγλίας

7. Louis Tomlinson  με 46 εκατ. λίρες Αγγλίας

8. Liam Payne με 44 εκατ. λίρες Αγγλίας

9. Cara Delevingne με 39.5 εκατ. λίρες Αγγλίας

10. Zayn Malik με 38 εκατ. λίρες Αγγλίας