O Τσίπρας για ποτά με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στου Ψυρρή

Ο Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει τις ημέρες και τις νύχτες του μακριά από τις σκοτούρες και τις απαιτήσεις της εξουσίας, απολαμβάνει με έναν τρόπο τον δικό του πολιτικό μήνα του μέλιτος αφού κανείς δεν τον αμφισβητεί στο κόμμα και κανείς δεν γκρινιάζει που δεν ασκεί αντιπολίτευση, παρά μόνο κηρύσσει ψευδοαντάρτικα στην Προανακριτική.  

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ορισμένους βουλευτές του κόμματος και πήγαν για ποτά στο «Λοκάλι» στου Ψυρρή.   Γύρω από ένα τραπέζι βρέθηκε αυτό που θα πρέπει να αποκαλούμε «ο όλος ΣΥΡΙΖΑ» (κατά το «όλον ΠΑΣΟΚ»). Ήταν δηλαδή και ο Παύλος ο Πολάκης αλλά και η Νίνα Κασιμάτη. Kαι ο γηραλέος Αλέκος Φλαμπουράρης αλλά και η νεαρά Κατερίνα Νοτοπούλου. Και ο κομματικός Κώστας Ζαχαριάδης αλλά και ο μέχρι πρότινος Πασόκος Θάνος Μωραΐτης. Και ο «αδελφός» Νίκος Παππάς αλλά και ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας.

Λένε ότι ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες σε αυτή τη σύναξη, αλλά ο κ. Πολάκης δεν κρατήθηκε και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook. Έτσι, είδαμε πόσο διαχυτικός έγινε με τον κ. Τσίπρα ο κ. Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος μόλις λίγα χρόνια πριν τον κατηγορούσε για τυχοδιωκτισμό και άλλα πολλά αλλά τώρα τον πιάνει σαν καλό του φιλαράκι από τον ώμο.