Emma Stone: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη μούσα του Γούντι Άλλεν

Έχει φακίδες, ψευδίζει ελαφρώς, αλλά είναι από τις πιο sexy γυναίκες στην παγκόσμια showbiz. Στις 6 Νοεμβρίου η νέα μούσα του Γούντι Άλεν έγινε 31 ετών και είπαμε να μάθουμε δέκα πράγματα για τη ζωή της.

1.    Το πραγματικό της όνομα δεν είναι Emma 

Το πραγματικό όνομα της αγαπημένης ηθοποιού είναι Emily Jean Stone και το άλλαξε όταν πήγε να βγάλει τη Screen Actors Guild κάρτα της, και είδε ότι το όνομά της, Emily Stone ήταν ήδη πιασμένο. Κάπως έτσι γεννήθηκε το όνομα Emma Stone, αλλά στο σπίτι της όλοι συνεχίζουν να τη φωνάζουν Emily.

2.    Η οικογένεια της δεν ήταν διάσημη

Πολλοί ηθοποιοί προέρχονται από γονείς που είναι μέσα στη showbiz. Για την Emma ωστόσο, ο δρόμος της ηθοποιίας δεν ήταν εξασφαλισμένος καθώς και οι δύο γονείς της είναι εργάτες. 

3.    Έχει ρίζες από τη Σουηδία

Όπως η Taylor Swift, η Julia Roberts και ο Matt Damon, έτσι και η Emma έχει ρίζες από τη Σουηδία. Στην πραγματικότητα, ο παππούς της ήταν ανάμεσα στους μετανάστες που πήγαν στις Αμερική, στο νησί Ellis.

4.    Δεν είναι φυσική κοκκινομάλλα

Παρόλο που έχει γίνει η φαντασίωση των redhead lovers, το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι το ξανθό. Ο πρώτος της ρόλος βέβαια, αποκτήθηκε όταν έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Superbad, Judd Apatow, ήταν εκείνος που την έπεισε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα για τις ανάγκες της ταινίας και από τότε έχει συνδεθεί στο μυαλό μας ως γνήσια κοκκινομάλλα. 

5.    Φοβάται τις αράχνες, τις βελόνες και να τη σηκώνουν ψηλά

Όταν η Ellen DeGeneres της είχε εμφανίσει ψεύτικες αράχνες σε μία συνέντευξή της, η Emma είχε τρομάξει πολύ, ομολογώντας κάποιες πολύ συγκεκριμένες φοβίες: «Φοβάμαι πολύ να με σηκώσει κάποιος ψηλά, πάνω από το κεφάλι του, κάτι το οποίο έγινε και θέμα με το Crazy, Stupid Love, αλλά μία ακόμη φοβία μου είναι και η αιμοληψία». 

6.    Η «σέξι» φωνή της προέρχεται από χαλασμένες φωνητικές χορδές

Πέρα από την ομορφιά της, η Emma Stone φημίζεται εξίσου για τη σεξουαλική, βραχνή φωνή της. Η ίδια είχε κολικούς όταν ήταν μωρό οπότε έκλαιγε πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές που έκαναν τη φωνή της βραχνή. Όπως έχει ομολογήσει, κάθε φορά που έπρεπε να φωνάζει για ρόλους, η φωνή της έκανε να επανέλθει σχεδόν μια εβδομάδα. 

7.    Δεν γνώριζε ότι έχει άσθμα

Ενώ ήταν στα γυρίσματα της κομεντί Easy A το 2010, η Emma έπαθε κρίση άσθματος τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων, και συγκεκριμένα, πάνω σε μία σεξουαλική σκηνή. Όπως λέει η ίδια, «Με έπιασε άσθμα, κατά τη διάρκεια σκηνής, κατά την οποία έπρεπε να ανεβοκατεβαίνουμε, πηδώντας και ουρλιάζοντας επί πολλές ώρες στο κρεβάτι. Ένιωσα πολύ αμήχανα, κυρίως γιατί ήταν η δεύτερη μέρα των γυρισμάτων». 

8.    Έχει κάνει τατουάζ με τους Beatles

Στο εσωτερικό του καρπού της, η ερωτεύσιμη ηθοποιός έχει κάνει τατουάζ με τα πόδια δύο πουλιών, αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της, Blackbird των Beatles. Να σημειωθεί πως η μητέρα της έχει ακριβώς το ίδιο τατουάζ . 

9. Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήταν δημοσιογράφος

Όταν είχε ρωτηθεί τι θα έκανε εάν δεν ήταν ηθοποιός, η Emma είχε ομολογήσει πως θα ήθελε να είναι δημοσιογράφος. Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο κόσμοι της υποκριτικής και της δημοσιογραφίας έχουν περισσότερες ομοιότητες απ’ όσο φαντάζεται ο κόσμος.

10. Πιστεύει ότι η καλύτερη συμβουλή είναι , «να είσαι ο εαυτός σου»

Η Emma Stone λέει πως η καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει ποτέ, είναι το «να είσαι ο εαυτός σου» και πιστεύουμε πως την τηρεί καθημερινά. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα βρίσκεις άλλη υπόσταση παρόμοια με την προσωπικότητα της αυθόρμητης Emma και ανυπομονούμε να τη δούμε να μας σαγηνεύει μέσα από νέο της ρόλο.