Ποτέ δεν είναι αργά. Μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο των social media επιχειρεί η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία εγκαινίασε με κάθε επισημότητα τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.  

Η 63χρονη πρώην βουλευτής και νυν επικεφαλής του Ελλάδα 2021, του σχήματος που θα αναλάβει τη διοργάνωση-επιμέλεια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, συστήνεται κατ’ αρχάς ως μητέρα (στα αγγλικά) και έπονται οι άλλες ιδιότητές της. Η κυρία Αγγελοπούλου είναι λοιπόν κατά σειρά: μητέρα, δικηγόρος, πρώην κοινοβουλευτικός, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, πρόεδρος του Ελλάδα 2021, πολίτης. Και ακολούθως μας ενημερώνει ορθά ότι τον λογαριασμό δεν θα τον χειρίζεται η ίδια αλλά συνεργάτης της, με την εξαίρεση προσωπικών σχολίων που θα μονογράφονται με την ένδειξη GA.  

Το πρώτο μήνυμα της GA ήταν στα αγγλικά και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της κυρίας Αγγελοπούλου που μπήκε και αυτή στην κοινότητα του Τwitter. To δεύτερο GA ήταν στα ελληνικά: «Ξεκινάμε. Θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε.